Uw totaalaannemer

Wij zijn een familiale onderneming waarbij u in direct contact staat met de zaakvoerders.

Beide ingenieurs van opleiding met samen meer dan 35 jaar ervaring in de realisatie van diverse bouwprojecten.

Geert volgt dagelijks de ruwbouwwerken op, dit voor zowel de particuliere als de professionele bouwheer.

Milica staat in voor de klantenopvolging van de kopers en de projectleiding afwerking van diverse werven.

Samen werken wij aan de rechtstreekse verkoop en de ontwikkeling van onze eigen woonprojecten waarbij kwaliteit en uw toekomstig wooncomfort voorop staan.


Beeld A2

Investeringen depot Balegem

Dit jaar zijn we begonnen aan ons tiende jaar als aannemer bouwwerken dit in navolging van de eerdere activiteiten van schoonvader Herman die meer dan 45 jaar actief was als aannemer.

Komende jaren voorzien wij belangrijke investeringen in nieuwe magazijnen met kantoor alsook een bijkomende loods voor het vervaardigen van prefab betonelementen.

Visie

Bij aanvang zijn we gestart met ruwbouwwerken particuliere villabouw waar we ook in toekomst actief wensen te blijven en bijkomend als algemeen aannemer de bouwheer wensen te ontzorgen door de realisatie van het totale bouwproject.

Inmiddels bouwen wij onze activiteiten verder uit met betonwerken en opdrachten algemene aanneming appartementsbouw voor promotoren.

Wij kozen voor de symboliek van de lynx gekenmerkt omwille van zijn scherpzinnigheid en uithoudingsvermogen.

Jobs

Toekomstige medewerkers

Om onze verdere groei mogelijk te maken wensen wij ons team te versterken met gemotiveerde bouwprofessionals die kunnen samenwerken en de kwaliteit van het geleverde werk voorop stellen.

Wij zoeken dan ook talentvolle arbeiders : metselaars, bekisters, .. bij voorkeur met ervaring die zelfstandig kunnen werken en open staan om nieuwe zaken aan te leren.


Verdere interesse

Wij zijn steeds bereikbaar voor meer informatie en na afspraak maken wij graag tijd om te zien of wij u verder van dienst kunnen zijn.